Den Bloeme Winkel - Rijkervorsel

Bedrijven

Het verzendingsabonnement

Het verzendingsabonnement is eerder een gratis en vrijblijvend inschrijven voor een VIP- behandeling dan een abonnement in de letterlijke zin van het woord.

Eenmaal ingeschreven krijgt U, als U geaccepteerd wordt, een paswoord waarmee U toegang krijgt tot het VIP-verzendformulier, en worden Uw verzendingen direct uitgevoerd, dit in tegenstelling met de gewone verzendingen. Deze "gewone verzendingen" dienen vooraf aangevraagd te worden en worden pas uitgevoerd na ontvangst van de betaling.

U kan van de VIP- verzendingen gebruik blijven maken zolang U onze fakturen een VIP-behandeling geeft.

Eenmaal opgenomen in ons VIP bestand wordt er, na de eerste verzending, automatisch een klantenkaart opgemaakt.Op deze klantenkaart wordt de verzendkost genoteerd en verzamelt U een extra korting op de verzendkost!

U kan Uw klantenkaart ten alle tijden raadplegen via onze website. U ontvangt na de eerste verzending Uw klantencode en een uitgebreide informatie over hoe U Uw klantenkaart kan raadplegen.

Klik hier om een aanvraag tot VIP in te dienen.

Momenteel worden er enkel verzendingen binnen België en Nederland opgenomen in de klantenkaarten. Uiteraard worden ook aankopen die U in de winkel doet opgenomen in de klantenkaart.

Het bloemenabonnement

Elke week een vers en prachtig bloemstuk of boeket in uw kantoor,ontvangstruimte .....? U kan ervan genieten samen met uw personeel, uw klanten, uw leveranciers... Onze klanten zullen het u graag bevestigen: u kijkt er elke week opnieuw weer naar uit! Stuur een e-mail om te weten of ook Uw regio in aanmerking komt voor het bloemenabonnement.

Het onderhoudsabonnement

Het verlengde van Uw tuin in uw toonzaal,ontvangstruimte .....?

Werken in een groene, verzorgde en rustgevende omgeving. In deze tijd van "geen tijd" een niet te onderschatten rijkdom! Hoe U deze werkplek kan creëren? Het onderhoudsabonnement biedt hiervoor een oplossing! Stuur een e-mail om te weten of ook Uw regio in aanmerking komt voor het onderhoudsabonnement.



Leopoldstraat 70
B-2330 Merksplas
Tel. +32 14 44 05 75
Fax +32 3 314 15 74
info@bloemewinkel.com

BTW BE 862.385.428

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring



E-Mail:

Code:

Code vergeten ?

Code:

Code: